Mi az a Mátrix? #ConsciousPlanet

MÁTRIX = GÉPEK = ELME ami ISTEN nélkül Halott és Öntudatlanul működik... ...nem ÉL, csak Működik.

Friss topikok

  • Ajey: en.m.wikipedia.org/wiki/Navadurga (2024.04.13. 18:59) SAT GAMAYA GAME (V42 :) - VAIRÁG
  • Ajey: youtube.com/shorts/szhh54is8qI?si=2ZKNmKAWAtTblJLi en.m.wikipedia.org/wiki/Rapture youtube.com/s... (2024.04.11. 10:19) SAT(GAMA)YA YUGA ÁTMENETI KORA...
  • Ajey: youtube.com/shorts/szhh54is8qI?si=2ZKNmKAWAtTblJLi en.m.wikipedia.org/wiki/Rapture youtube.com/s... (2024.04.11. 10:16) X-RAY VEIL RÖGGÖNY
  • Ajey: drive.google.com/file/d/1pzs2pMU2Aax_55PgAjkmjYeWTpxKpq-D/view?usp=drivesdk (2024.03.24. 17:36) WHITEOUT
  • Ajey: ... YOU ARE ALREADY FREE IN THE FUTURE BEING THAT (DIVINITY) WHICH HAS NO TIME youtu.be/VOxiI... (2024.03.15. 22:45) VISION (S ARE FROM CONCENTRATION)

Linkblog

A Megmentőnk már Manifesztálta magát a Mátrixban !!!

2010.10.20. 14:33 | Ajey | Szólj hozzá!

A következő üzenet a Térből is jött, és az Internetről is jött >>

 

Srí Maha Munirádzsi a következő kijelentést tette:

 


"
Jó híreket szerenték közölni Babadzsiról, híreket, amikre már mindannyian hosszú ideje vártatok.


Az én hitem az, hogy Srí Babadzsi az Úr Shíva Maga, és hogy az Úr Shíva megjelenik az univerzumban, ahogy és amikor a szükség hozza. Valójában Babazsi mondta, hogy minden vallás a világban egy, és az Úr inspirációjára jött létre.


Babadzsi már felöltötte új alakját az anyagi világban, és meg tud jelenni bárhol, ahogyan kívánja!


Mi mind lelkesen kívánjuk, hogy Babadzsi jelenjen meg megint Haidakhan Vishwa Mahadam-ban. Ahhoz hogy ez megtörténjen, mindannyiunknak össze kell kapcsolódnunk OM Namá Siváy Dzsapában és Kirtánban változatlanul és egyfolytában, nagy tisztasággal és lelkes odaadással.


Babadzsi elő fog hozni hatalmas bomlasztó felfordulásokat a világban, ahogy már eddig is kijelentette, és meg fogja védeni a lelkes és komoly hívőit, hisz Ő csakis az Igaz Odaadásra éhezik.

Babaji is going to bring about great disruptive upheavals in the world as he had already pronounced and he will protect his ardent and sincere devotees, as He is only hungry for True Devotion!

Hatalmas felfordulások és bomlasztó változások elkerülhetetlenek, és valójában már mozgásba lettek hozva. Mindannyian észrevehettétek már az új felfordulásokat Oroszországban a tüzekkel, és hasonló csapások történtek Kínában, Indiában, Pakisztánban és sok más országban; áradások, cunamik, szélviharok és gazdasági felfordulások körbe a világon.


Csak Babadzsi képes megvédeni minket mindezen csapásoktól. Fejlődés és a természet folyamatos változást hoz magával. Ezért nem szabad félnünk ezektől az eseményektől. Hogy megvédjük magunkat mindezen felfordulásoktól össze kell kapcsolódnunk folyamatos és változatlan Bhadzsanokkal és Dzsapával miközben folytatjuk a feladatainkat és Karma yógánkat.


A fentiek minden bizonyítéka egyértelmű lesz, ahogy a jövő kitárulkozik."


Bhole Baba Ki Dzséy!

A bejegyzés trackback címe:

https://miazamatrix.blog.hu/api/trackback/id/tr422386043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása