Mi az a Mátrix?

MÁTRIX = GÉPEK = ELME ami ISTEN nélkül Halott és Öntudatlanul működik... ...nem ÉL, csak Működik.

Friss topikok

Linkblog

OM, The Transcendental Matrix (Leela and The Divine Play of Life)

2019.03.11. 14:33 | Ajey | Szólj hozzá!

A MÁTRIX URA - PORTRÉ :-)

2011.03.25. 23:09 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

 
Ezt BABADZSI festette, címe: KÁL-BHÁRÓ - az Idő Ura.

BABADZSI pedig az Idő Urának Ura, Ő Síva, időformája pedig KÁL-BHÁRÓ, a Mátrix, a Megtévesztés Ura.

E portrét vessük össze a lent forgó gépezettel...

Teljesen ugyanaz, csak EZ ITT a helyes látásmód.

A rettenetes, természet-felforgató (alul az ég, meredély, felül a sötétség) Úr Mosolyog. Mosolyogva Mutatja, hogy ez az egész Megtévesztő Mátrix Gépezet VALÓJÁBÓL VALÓTLAN.

Ez egy Kozmikus Vicc - sok feketehumorral, és lehet, hogy vérfagyasztó vicc, de akinek nincs Vérfagyasztó Humorérzéke, az nem látja benne a "Mosolygós Arcot"... :-)

Az látja, aki tudja a Végső Valóságot. Mi a Végső Valóság? OM Namá Siváy...

NEM.A.VALÓ.VILÁG.VILLA! :-)

Aki középpontjában van, Ő ismeri az OM Namá Siváy-t... aki pedig nem, annak javaslOM az OM Namá Siváy-t... :-) Darálásra, ismétlésre... És akkor a lenti Daráló Gépezet ezt fogja Bekapni. Mi történik vele, ha Bekapja? BUMM!!! Röhögve robban fel... :-)))) De legalábbis Mosolyogva Darálja... :-) ...szét magát... :-)

OM NAMÁ SIVÁYA! :-))))))))))))))))))))))))

 

 

Igazság, Egyszerűség és Szeretet

2011.03.18. 14:14 | Ajey | Szólj hozzá!

Ha igazságban, egyszerűségben és szeretetben élsz, és ha a célod a szolgálat, akkor a fekete lyuk, az üresség, amit nem lehet betölteni pénzzel, erővel vagy tudással, nem lesz többé oka a keserű szomorúságodnak. Semmi sem fogja megállítani. (folyt. alul)

www.babajispeaks.com
 
szerda, 16:47 ·  ·  · Megosztás
  •  
  • Te és még 2 ember kedvelitek ezt.
    •  
      Haidakhan Babaji Sem drogok, sem kapcsolatok, sem anyagi dolgok, sem hatalom, sem műveltség, sem gazdagság, semmi nem fogja megállítani a végtelen kerekét a mayának, attól hogy forogjon körbe és körbe, újra és újra, ciklus után ciklusra, a véget nem érő szenvedésben, szomorúságban és ürességben. De az Igazság meg fogja állítani. Az Egyszerűség meg fogja állítani. A Szeretet meg fogja állítani. A Szolgálat meg fogja állítani.
       (Babaji)

 

- There's only one way to save the City...
- BABAJI.

 

MahaMaya kííí Dzséy!

ÓM Namá Siváy!!! <- ezt a Mantrát TŐLE kaptad. Hogy felszabadíthasd magad. Mert Megérdemled.

 

A MÁTRIX, A MANTRA

2011.03.17. 17:11 | Ajey | Szólj hozzá!

 

A KARMA gépezete...

Az OK-OKOZATI óceán...

ISTEN efölött VAN!!!

Ez "csak" illúzió.

Kérlek csak úgy nézd, hogy közben MANTRÁZOL!

MAN-TRA = ELME-VÉDŐ

OM NAMÁ SIVÁYA !!!

Ez ISTEN Neve.

A VÉGSŐ VALÓSÁG.

 

ÓM NAMÁSIVÁY
 <- Kapaszkodj Belé!

 

ERRE FOROGJ RÁ! :-)

2011.03.17. 14:46 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

Hátha valamit megértesz... :-)))

 

De könyörgöm, nem megérteni kell, hanem megsejteni...

 

Az a baj, hogy az emberek nem tudnak FELVONATKOZTATNI....!!!!!

 

OM NAMÁ SIVÁY <- a Végső Valóság

 

MÁTRIX

2011.03.09. 12:14 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Tetszik, amerre igyexik ez a Blog... :-) 

 

És hogy Mi az a MÁTRIX?

KIT ÉRDEKEL? :-)


MÁTÓL UNIVERZÁLIS IDŐSZÁMÍTÁS a Maya Ciklusok szerint.

 

 

 12 éve, a Galaktikus Mayaciklus előtt jött ki a Mátrix...
 és most az Univerzális előtt itt az Enthiran!
  
 ez már eleve kívürről látja a Mátrixot, azzal egységben és harmóniában
 csupán ennyi a különbség :)
 
 
 
OM NAMÁ SIVÁY <- a VégsőValóság!

 

A legjobb valuta? A Szeretet! :-)

2011.03.01. 13:45 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Átlépi-e az ingerküszöböt: Virginia állam a dollár összeomlására készül

Megszoktuk már, hogy az igazán fontos hírekkel nem találkozhatunk szinte sehol. Összegyűjtve, elemezve még ritkábban. Most egy olyan jelenségről gyűjtött össze munkatársunk hírcsokrot, amely fontos lehet - főleg Gerald Celente előrejelzéseinek fényében. Minzt ismert, Celente a 2008-as válságnál is komolyabb nehézségeket, gyakorlatilag az USA összeomlását jósolta 2011-12 környékére. Korábban írtuk:

"S máris 2012-nél vagyunk, írja. Éhséglázadások, agrárfelkelések, diáklázadások, adók ellen tiltakozók, hajléktalan megmozdulások, kísértetvárosok és kísértet nagyáruházak, sztrájkok, ipari szabotázs, bandaháborúk, farkastörvény, terror - írja negyedéves jelentésében, ami honlapjukon megrendelhető."

Az adók elleni tiltakozás kezdetét vette. Vájt fülűek felfigyelhettek rá:

"Egyre feszültebb a helyzet az amerikai Wisconsin állam fővárosában. Már több ezren tartják megszállva az állami törvényhozást. Vasárnap legalább 70 ezren tüntettek a kormányzó ellen, ugyanakkor mellette is. A republikánus Scott Walker szerint csőd fenyeget, ezért elkerülhetetlen a kemény kiadáscsökkentés. Elemzők szerint Wisconsin a kezdet, a megszorítások elérhetik a többi amerikai államot is." (RTL Klub hírek)

Ugyanezzel kb. egyidőben (január óta) Virginia állam leszakadni készül az amerikai központi bank (FED) által kibocsátott dollárról, mert arra számítanak, hogy a dollár hiperinflációja közeli, valamint a FED (és vele vélhetően az USA) összeomlására készülnek. (Összefoglaló a Nemzeti Internetfigyelőn)

Mindezzel együtt zavargások sújtják lényegében szinte az egész arab világot, és megpróbálkoztak ugyanezzel Kínában is. Emellett nő az olaj iránti kereslet, és egyre jobban olyan helyzetbe kerülünk, mint amilyenben voltunk 2008 elején.


Az olajigény változása 2009 első negyedévétől 2011 végéig. Látható, hogy főképp a nem-OECD országok igénye növekszik töretlenül 2001-ben is, az OECD-országok növekménye alapvetően a 2009-es igénycsökkenés lefaragását jelenti. (Forrás: OPEC MOMR, közli: The Oil Drum)

 

OM Namá Siváy :-)

2011.02.25. 11:50 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

 

 

"Mostanra már a démoni befolyások bekebelezték az embereket. Ember ember ellen fog harcolni, és el is pusztítják egymást. Először a pusztítás megy majd végbe, aztán egy nyugalom, és végül beköszönt a béke. Néhány ország teljesen romba dől. Az ima lesz egyedül a menedék és a megmentő a pusztítással szemben. El kell felejteni a múltat és a jövőt, meg kell szüntetni minden más gondolatot, és e helyett imádkozni kell az elme és a lélek teljes koncentrációjával, Istenbe vetett teljes hittel. Kántáld, hogy OM NAMÁ SIVÁYA, ezzel le tudod győzni a halált. Semmi gonosz befolyás nem fog soha közeledbe érni, ha tiszta szívvel és elmével imádkozol, teljes hittel és koncentrációval." - Babadzsi

 

"Azok akik Isten nevét Ismétlik, és Őrá emlékeznek, meg lesznek védelmezve." OM NAMÁ SIVÁY :-)

Ez a Varázsige, ez a Kód. Ez A CSALÁS. Olyan, mint egy sebezhetetlen védőburok: (anyagi, mentális és lelki) Jólétet biztosít. ÉLETBIZTOSÍTÁS.

Megcsalja, átveri az Anyagi világot. TELJESEN. ISTENÉRT. OM NAMÁ SIVÁYA :-)

 

Ismételd minden nap!

OM Namá Siváy :-)

Mert Megérdemled.

 

GOD Mode

2011.02.17. 10:48 | Ajey | Szólj hozzá!

 

God mode

From Wikipedia, the free encyclopedia
 


God mode is a developer's code, or backdoor, that facilitates testing of a particular game. As the name suggests, the player's character becomes akin to a 'god' in the game world, with the associated invulnerablility to most sources of damage.
 

Debug codes such as 'God mode' are typically accessed by way of a button sequence or a command on the game's console; often, the codes will reference events, places or persons particular to the game's developers, so that a player would be unlikely to stumble upon them by accident during normal game play.

Some games, such as 'Patapon' have god modes that are not cheats.
 

Used most often to test the game's artificial intelligence and level design without having to actually survive the game's hazards, lists of debug codes such as 'God mode' have been widely available on the Internet for many years. Occasionally, developers will patch the debug codes so that they're inoperative in a given version of the game. Such patches are uncommon, however, because of time-constraints and the effort it would take to remove the debug code without causing errors in other parts of the game.[citation needed]

iddqd
 

OM Namá Siváy

From GOD, the freedom giver

 

 

KÁLI - A Bűn Elpusztítója

2011.02.05. 00:24 | Ajey | Szólj hozzá!


Bhole Baba ki Jay!

OM Namá Siváy :-)

Isten hozott öcsém nálunk? ez a "Való?? Világ"...??? EZ. (A.MÁTRIX...)%/@=(+$$$#

2011.01.31. 15:30 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Lady Gaga vér és sperma illatú parfümmel sokkol

2011. 01. 28., 12:04--
Címkék:parfümLady Gaga
 
 

Ez nem vicc. Sőt, reményei szerint más is osztozik ebben a vágyában, ugyanis a pop királynője vér és sperma "illatú" parfümöt dob piacra.

Lady Gaga sosem csinál semmi olyat, amivel ne lőne túl a célon, vagy ami ne lenne vérlázító. Emlékszünk még, amikor húsból készült ruhában jelent meg az MTV Music Awardson, vagy arra is, amikor fehérneműben libbent be egy baseballmeccsre, és még sorolhatnánk az ügyeit.
 

AFP

Tehát már igazán meg se lepődtünk azon, hogy milyen illatokat kíván használni új parfümjéhez. Egy, a parfüm kreátorához közel álló személy azt szellőztette meg, hogy Gaga azt szeretné, ha parfümje vértől és spermától "illatozna"...

hirdetés

 

Azt abszolút el tudjuk képzelni, hogy a művésznő tényleg szeretne ilyen szagfelhőben járni-kelni, de mi már annak a gondolatától is hányingert kapunk, hogy szándékosan testnedv szagú löttyöt spricceljünk magunkra.

A szomorú az, hogy már Gaga előtt másoknak is eszébe jutottak hasonló ötletek. Tavaly ősszel Rad Hourani dobott piacra egy sor illatot Six Scents néven, amik közül az egyiket a spermaillata inspirált. Ezt megelőzően, 2004-ben pedig Alan Cumming hirdette anyaszült meztelenül saját Cumming nevű illatát egy elképesztő reklámban. Azonban annak összetevői kissé visszafogottabb kategóriába tartoztak: csupán whiskey, cigaretta és bőr szagát használták fel hozzá.
 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

 

Globális Felmelegedés

2011.01.26. 16:36 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

 Például OM Namá Siváy! :-)

Az esti Aarati után Srí Babaji beszélt az Ő összegyűlt híveinek a jövő időkről. Srí Babaji arra kért, hogy midannyiunknak legyen bátorsága és hogy mindannyian váljunk oroszlánná. "Tennünk kéne a dolgunkat nagy bátorsággal." Nyomatékosította a Karma Yóga fontosságát. "A Karma Yóga az, ami oroszlánokhoz hasonlókká tesz titeket, ami erőssé tesz titeket ebben az életben."


"Ne ábrándítsátok ki Babajit. Ne féljetek a haláltól; se a víz és a tűz viharától. Ez az élet maga víz és tűz. Ne próbáljátok megállítani, hanem inkább váljatok olyanokká, mint az oroszlánok."


Babaji tovább folytatta, mondva, hogy Neki nincsen szüksége sok emberre; Neki csak egy kevés emberre van szüksége, akik igazán bátrak. "Legyetek erősek a nagy forradalom idejében, ami jön. Senki sem tudja megállítani a tüzet, ami most a világba ér. A hatalmas pusztítás harangjai már szólnak. A háború olyan lesz, hogy azok az emberek, akik alszanak, 
azonnal meghalnak. Atomháború lesz. Emberek azonnal meg fognak halni a házaikban gáztól, atom és nukleáris sugárzásoktól."


OM Namá Siváy

 

 

BABADZSI - AZ IGAZSÁG IDEJE

2011.01.19. 11:51 | Ajey | Szólj hozzá!


Kapcsold be a Magyar FELIRATOT és Olvass a Sorok Közt!

 

 

OM Namá Siváy! :-)

Bhole Baba ki Jay!

 

NAPKELTE

2011.01.06. 16:24 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

 
HÉRAKÁNI NAPKELTE :-)

(Hérakán Vishwa Mahadham - Hérakhan, az Univerzum Közepe)
http://omnamasivay.blog.hu/2009/11/10/babaji_herakan

Egy eredeti Kutató, Szabadulóművész és Életművész - Grandpierre Attila
 
Grandpierre' zenei tevékenységének sohasem érezte hátrányos hatását asztrofizikai pályafutásában. Az 
MTA Konkoly Thege Csillagászati Kutatóintézetében dolgozik, amelyik a változócsillagok kutatására 
összpontosít. Elméleti csillagászként Grandpierre a hozzánk legközelebbi változócsillag tulajdonságait 
vizsgálja – a Napot. Szokatlan megközelítésben, az elméleti biológia alapján. Édesapjától, aki 
történész és filozófus volt, kapta születésnapjára Bauer Ervin „Elméleti biológia” című könyvét.
 
"Bauer meghatározta az élet alapelvét, és ezekből képes volt levezetni minden alapvető életjelenséget. 
Az egyik az önálló cselekvés képessége. Ezt tartva szem előtt a Nap is élőlényként vizsgálható. Úgy 
tűnik, minden kitörésével és energiájával azt kiáltja: „Élek, hát nem látjátok?” Az intézetben a 
munkatársaim nem értik igazán a munkámat, de elismerik eredményeimet.” 
 
Következésképp képes volt tavaly egy nemzetközi csillagászati konferenciát szervezni a csillagászat 
jelentőségéről az emberi civilizáció számára. 
 
Ezen a konferencián egy olyan világképet javasolt, amely a biológián alapszik, nem a fizikán. És itt 
kapcsolódik össze a tudós munkája a zenészével: a Nap az a forrás, amelyből ő és zenészei erejüket 
merítik. Azt lehetne mondani, hogy zenéjükkel azt kiáltják a Napnak: „Igen, mi látjuk, hogy élsz!” 
Ezzel az energiával inspirálja a közönséget. A koncert olyan közösségi esemény, amit a közönség 
szertartásként él át. Másrészt a kapcsolat a magyarság mítikus eredetével táplálhatja a nacionalizmus 
erősödő hullámait. Amikor kérdezem hogy nem teszi-e ki magát a kockázatnak, hogy nem éppen 
üdvös politikai mozgalmak szócsőként használják, széles mosolyra fakad. "Ezek az emberek mindent 
uralni akarnak. Ez így volt a kommunista korszakban, és ez azóta sem változott. Mi pedig túlságosan 
kiszámíthatatlanok vagyunk. Evilági céljaikkal nem is jut eszükbe, hogy hozzánk forduljanak.”  
 
- Grandpierre Attila
 
 
Become alert, responsible, a warrior – not a robot. This will bring infinite possibilities.
~ Dr. Pillai
(Guru of Deepak Chopra -"A vonzás törvénye" és "A Titok" szerzőjének Guruja)
 
OM Namá Siváy

Készülj fel a Váratlanra!

2011.01.05. 11:59 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Mire kell felkészülnünk?


"Mondhatni, a legrosszabbra. Bár azt el kell ismerni, sem az összeomlás időpontja, sem tényleges körülményei nem jelezhetők előre, annyit azért tudni lehet: gyors lesz. Éppen a rendszer rugalmatlansága, tehetetlensége, és tartalékai miatt.

Mindez a belső szükségszerűségen túl egy külső kényszer is, mely arra kényszerít bennünket, hogy minden létező erőforrásunkat a gazdasági növekedés fenntartására fordítsuk. Azaz a rendszer tehetetlenséges, a külső hatások kényszerítő volta miatt az összes tartalékunkat egy torz, hibás működés fenntartására fordítjuk, és nem tehetünk mást. [...]

Ezért aztán a rendszer teljesítőképességének végső határáig fennmarad, sőt egy kicsivel azon is túl, ugyanakkor épp emiatt szétesése váratlan lesz és gyors, ezzel együtt kiszámíthatatlan. (A váratlanra kell tehát felkészülnünk, ahogy Terry Collins, a „Banditák” című film egyik főhőse — Billy Bob Thornton alakításában — mondja, és ha az ember a váratlanra is felkészül, azt hiszi, semmi sem éri váratlanul, és akkor következik be valami igazán váratlan…”) [...]


Ami várható, azt egy épület összeomlásához hasonlíthatjuk. A tartószerkezetek sérültek, de mi azon vagyunk, hogy folyamatosan kijavítsuk azokat. Mindenütt egyszerre kell beavatkoznunk, mert ha bármelyik elem kiesik, az egész rendszer dől. Ésszerű megoldás lenne elhagyni az épületet, erre azonban nincs mód. Valamennyien meg fogjuk érni az összeomlást. Abban reménykedni, hogy mindez bekövetkezhet úgy is, hogy a mi tízedik vagy akárhányadik emeleti lakásunk épen marad, dőreség. "

FFEK.HU
Fenntartható Fejlődés és Erőforrások Kutatócsoport

http://ffek.hu/blog/molnar_geza/mire_kell_felkeszulnunk

 

 

"És a végére egyetlen gondolat a mikorról…

Mindez akkor fog bekövetkezni, amikor nem fogunk tudni a gazdaság fennmaradásához elegendő erőforrást (ma tudásunk szerint kőolajat és földgázt) a rendszerbe juttatni. A téren látnunk kell, hogy a gazdasági növekedés fenntartásához folyamatosan növekvő erőforrás-mennyiségre van szükség. 

Aki pontosan tudja, mikor, milyen ütemben várható a fosszilis energiahordozók kitermelésének csökkenése, sejtheti pontosan mikor is köszönt ránk a káosz és a zűrzavar."

- FFEK.HU

 

http://omnamasivay.blog.hu/2008/05/09/1979_julius_26_herakan

http://omnamasivay.blog.hu/2008/06/11/1979_julius_28_herakan


 OM Namá Siváy! :-)

A Gépek Pusztítása

2010.11.19. 23:15 | Ajey | Szólj hozzá!

Forradalmak - A Gépek lázadása


Győzelem = "A Gépek Pusztítása"


KARMA ≡ YÓGA
 
 
Mostanra a Gépek felülkerekedtek a társadalmon...
 
A Gépek nem úgy kerekedtek felül,
ahogy azt az Emberek gondolták!!!
 
Sokkal okosabbak/gonoszabbak voltak...
 
Az Embereket változtatták Gépekké :-)))
A gépek a saját képmásukra változtatták az embereket 
Pedig Isten teremtette Saját képmására az Embereket!
 
Na, ezt nem gondoltad volna? :-)
 
 
 
Láttad már... 
a Mc Donald's merev eladóját...
a merev Multi merev dolgozóját, és annak merev napját...
egy merev Rendszergazdát... és annak merev rendszerét és annak a merev rendszernek egy merev napját... az azt használó merev alkalmazottakat
a Jogrendszert... (= ami emberi jog helyetti bürokratikus kötelezettségrendszer-szerkezet :)
 
nem a rendszerrel van gond...
a rendszer (embereinek) tudatszintjével.
 
a gépekről mint emberekről, mint gépekké vált emberekről van szó...
 
Jogrendszer fölötti Yógirendszer
 az igazi yógik, akik felszabadították elméjüket az elnyomás alól, már szárnyalva látnak
 
Hallottál már...
a rendszer boldogságának Valódiságáról?
 
a gépek örökös elégedetlenségéről, mohóságáról, érzéketlenségéről?
 
örökös problémájáról, bonyolultságáról...?
 
 
A Gépek Pusztítása
 
az Ember gondoskodása, figyelme és működtetése nélkül a Gépek Halottak
 ez a kulcs - ne adj jogot a robotos viselkedésnek,
az emberek a Gépek kényuralma miatt halottak
 a saját robotosság okára, forrására figyelj,
az emberek a kényelem miatt halottak...
 láss... dönts. kelj fel és járj!
 
 
KARMA ≡ GépElem = Kényelem - kéy elem...
ez az Isteni Törvény lebomlásának, elenyészetének sorrendje
ez az Univerzum kötőerőinek jele: jóság kötőerő > inogás kötőerő > tehetetlenség kötőerő
A gépek az internet az emberi elme meghosszabbodása
 
nem Kisugárzása, kiterjedése, hanem be(l)terjedése...
 
az Emberi Elme Kiterjedése Szabadságot, berekedése függőséget okoz...
...nem a sok és a részletes a lényeges, hanem az Egy és az Egységes 
 
 
"A Gépek Pusztítása" helyett "A Gépek Pusztítása"
 ahogy a gépek pusztítják az embereket - és ahogy az emberek pusztítják a gépeket
(a gépek számára ez a két kifejezés megegyezik ;)
 igazából az Uralás a lényeg, az igazi megoldás = "pusztítás" a végleges megértés
 A GÉPEK MOST EL LESZNEK PUSZTÍTVA, NE LÉGY GÉP, TE NEM A GÉP VAGY!!!

ha működsz, működtetsz...
ha Élsz; Tanítasz.
ha Halsz: Élsz: és működni Hagysz,
Ha-láloddal Életet adsz... :)
 
 Halj meg az IGAZSÁGÉRT, megkapod az Életet és a Bölcsességet
 Ezen Áldozatoddal Életet adsz (holt embergépezeteknek)
 
Ha neked ez nem elég, öleld meg a kemencét
vagy fusd át kevésbé gépiesen a sorokat...
vagy nézd meg a háttérszínű magyarázatokat
vagy ha ezt se vágod, jelöld ki a szöveget és
 
o l v a s s   a   s o r o k   k ö z t . . .   ;)-I-<
 
és kódolj a mátrix sorai közé, amit a gépek MEN ÉTERNEK GEM
 
mert EMBER ÉTERNEK GYÖNGYSZEME
 
GÉP EMBERNEK ÉGSZERE!
 
nempedig ember gépnek éxíja... :-)
 
Mert Fényesebb a láncnál a Kard
Jobban Ékesíti a Kart
És mi mégis láncot hordunk?
Ide Veled, Régi Kardunk!
 
Vagy maradj fogságban. Sajnos szükséged van rá.
 Komolyan. Fogságban is rájöhetsz a Szabadságra...
 
 
The Matrix has you...
 
GOD has the Matrix...
 
You have GOD inside...
 
 
 
A Mátrix fogja vagy...

ISTEN fogja a Mátrixot

Te pedig fogjad ISTENT
 
 
 
Ring this number: 
 
Csörgesd ezt a számot:
 
 
 
OM NAMÁ SIVÁY...

OM NAMÁ SIVÁY...

OM NAMÁ SIVÁY...
 
 
 

And Nothing Else: Matters

2010.11.05. 13:38 | Ajey | Szólj hozzá!

        elif An<625: qfv = 2.9

        elif An<875: qfv = 2.5
        elif An<1250: qfv = 2.3
        elif An<2000: qfv = 2.1
        elif An<3750: qfv = 1.9
        elif An<7500: qfv = 1.8
        elif An<10000: qfv = 1.8     
    if get('FUTES.HOTAROLO_HOFOKLEPCSPO') == "35/28":        
        if An<125: qfv = 4
        elif An<175: qfv = 2.9
        elif An<250: qfv = 2.3
        elif An<400: qfv = 1.8
        elif An<625: qfv = 1.3
        elif An<875: qfv = 1.1
        elif An<1250: qfv = 1
        elif An<2000: qfv = 0.9
        elif An<3750: qfv = 0.8
        elif An<7500: qfv = 0.8
        elif An<10000: qfv = 0.7              
 
else:
 

 

A távolság nem számít oly közel vagyunk
A szívünktol már több nem is telhetne
Örökké bízva abba amik vagyunk
És semmi más nem számít

Így még soha sem tártam ki magam
Miénk az élet, éljünk vele
Ezeket a szavakat én így is gondolom
És semmi más nem számít

Bizalmat kerestem és benned megtaláltam
Minden nap valami új vár ránk
Szivem egy más világ felé kitártam
És semmi más nem számít

Soha nem érdekelt, hogy mások mit csinálnak
Soha nem érdekelt, hogy mások mit tudnak
De én tudom

A távolság nem számít oly közel vagyunk
A szívünktol már több nem is telhetne
Örökké bízva abba amik vagyunk
És semmi más nem számít

Soha nem érdekelt, hogy mások mit csinálnak
Soha nem érdekelt, hogy mások mit tudnak
De én tudom

Így még soha sem tártam ki magam
Miénk az élet, éljünk vele
Ezeket a szavakat én így is gondolom
És semmi más nem számít

Bizalmat kerestem és benned megtaláltam
Minden nap valami új vár ránk
Szivem egy más világ felé kitártam
És semmi más nem számít

Soha nem érdekelt, hogy mások mit mondanak
Soha nem érdekelt a játék amiket játszanak
Soha nem érdekelt, hogy mások mit csinálnak
Soha nem érdekelt, hogy mások mit tudnak
De én tudom

A távolság nem számít oly közel vagyunk
A szívünktol már több nem is telhetne
Örökké bízva abba amik vagyunk
És semmi más nem számít

 

 Accknowledged by The Oracle

OM Namá Siváy :-)

 

MAHA KÁLI - AZ IGAZSÁG IDEJE

2010.11.04. 10:11 | Ajey | Szólj hozzá!

A Megmentőnk már Manifesztálta magát a Mátrixban !!!

2010.10.20. 14:33 | Ajey | Szólj hozzá!

A következő üzenet a Térből is jött, és az Internetről is jött >>

 

Srí Maha Munirádzsi a következő kijelentést tette:

 


"
Jó híreket szerenték közölni Babadzsiról, híreket, amikre már mindannyian hosszú ideje vártatok.


Az én hitem az, hogy Srí Babadzsi az Úr Shíva Maga, és hogy az Úr Shíva megjelenik az univerzumban, ahogy és amikor a szükség hozza. Valójában Babazsi mondta, hogy minden vallás a világban egy, és az Úr inspirációjára jött létre.


Babadzsi már felöltötte új alakját az anyagi világban, és meg tud jelenni bárhol, ahogyan kívánja!


Mi mind lelkesen kívánjuk, hogy Babadzsi jelenjen meg megint Haidakhan Vishwa Mahadam-ban. Ahhoz hogy ez megtörténjen, mindannyiunknak össze kell kapcsolódnunk OM Namá Siváy Dzsapában és Kirtánban változatlanul és egyfolytában, nagy tisztasággal és lelkes odaadással.


Babadzsi elő fog hozni hatalmas bomlasztó felfordulásokat a világban, ahogy már eddig is kijelentette, és meg fogja védeni a lelkes és komoly hívőit, hisz Ő csakis az Igaz Odaadásra éhezik.

Babaji is going to bring about great disruptive upheavals in the world as he had already pronounced and he will protect his ardent and sincere devotees, as He is only hungry for True Devotion!

Hatalmas felfordulások és bomlasztó változások elkerülhetetlenek, és valójában már mozgásba lettek hozva. Mindannyian észrevehettétek már az új felfordulásokat Oroszországban a tüzekkel, és hasonló csapások történtek Kínában, Indiában, Pakisztánban és sok más országban; áradások, cunamik, szélviharok és gazdasági felfordulások körbe a világon.


Csak Babadzsi képes megvédeni minket mindezen csapásoktól. Fejlődés és a természet folyamatos változást hoz magával. Ezért nem szabad félnünk ezektől az eseményektől. Hogy megvédjük magunkat mindezen felfordulásoktól össze kell kapcsolódnunk folyamatos és változatlan Bhadzsanokkal és Dzsapával miközben folytatjuk a feladatainkat és Karma yógánkat.


A fentiek minden bizonyítéka egyértelmű lesz, ahogy a jövő kitárulkozik."


Bhole Baba Ki Dzséy!

Csak egy módon menekülhetünk meg: BABAJI

2010.10.20. 14:27 | Ajey | Szólj hozzá!

 There's only one way to save the City:

BABAJI.

Mi a Szabály?

2010.10.20. 11:56 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Egy szint után a szabályok már nem segítenek.

Ez egy szabály.

A szabály az csak szabály.

A szabály az szabály.

 

OM Namá Siváy :-)

 

A Gépek mindent elvégeznek helyettünk a felszínen

2010.10.12. 10:19 | Ajey | Szólj hozzá!


"Ez a kor a legjobb a spirituális fejlődésre, a gépek mindent elvégeznek helyettünk a felszínen, nekünk elég csak mantráznunk naponta egy keveset.

Pár másodperc OM Namá Siváy-ra való koncentrálás felér több 100 év folyamatos meditációval a SatyaYugában." 
-MuniRaji
 
OM Namá Siváy :-)
 

A MÁTRIX rossz?

2010.10.11. 23:32 | Ajey | Szólj hozzá!

Nem. Igen.

Az egy Fátyol, egy Vasfüggöny, egy Ablaküveg... aminek ha nekirepül egy madár, elveszti az eszméletét és lezuhan. Amit ki lehet nyitni. Amit be lehet zárni. Vagy egyiket sem...

Mindenképpen Bonyolult. Egyszerűnek csak látszólagos. Mindenképpen Látszólagos.

Egyszer így, másszor úgy... Sőt, sehogyan is. Vagy még úgy sem... :-)

Mulandó is, meg nem is.

Valótlan. De Valóságból Terem. Hogy eltakarja Azt... :-)

ONS.

Hol a MÁTRIX HATÁRA?

2010.10.11. 11:30 | Ajey | Szólj hozzá!

Mátrix Asztronómia

Milyen messzire terjed ki Bhuloka (a Föld) határa? Ezek a határok a legtávolabbi pontok, amit a Nap és a Hold sugarai megvilágíthatnak. Ez a Nap és a Hold régiója. Ez után folytatólagosan a Buddha régiói következnek (Merkúr), Shukra (Vénusz), Mangala (Mars), Brihaszpati (Jupiter), Shani (Szaturnusz) és a nakshatrák (csillagok). Ezután jön a szaptarshiloka, a hét hatalmas szent (Ursa majoris konstellációja). Ezek a régiók a Földön túl Bhuvarloka-ként ismertek. Ezen túl van Szvarloka vagy Szvarga (menny).

Bhuloka, Bhuvarloka és Szvarloka elpusztulnak a kalpa végén érkező pusztításkor.

Az ezeken túl lévő régiók nem pusztulnak el a kalpa végén. Az első három régió Dhruvaloka, a SarkCsillag köre. Aztán jön Maharloka, Dzsanaloka, Tapaloka és Satyaloka. A Földet beleértve így hét régió van megemlítve (lókák).

A Föld alatt van az alvilág (patala). Ez szintén fel van osztva hét régióra. A neveik patala, szutala, vitala, nitala, mahatala, agryaszutala és raszatala.

OM Namá Siváy :-)

Meddig fut a MÁTRIX?

2010.10.07. 18:17 | Ajey | Szólj hozzá!

 

Shiva, az Idő Ura

 

 

Az Idő ugyanúgy mint a Fény, Shivából árad.

Kala (Az Idő) mint 'Kalatma' ismeretes. Az Idő folyama nyugtalanul hömpölyög, tartalmazza a Shivatattwát (Shiva elemét), mert ezt a mozgásmennyiséget nem tudja senki irányítani,csak az Úr Shiva. Aki megérti, hogy Isten hatalma túl van az Időn, az megérti Kala jelentését, hogy az nem más mint egy darshan (látvány) az Úr Shivából.


A legkisebb időegység a Nimesha. 
Ez a pillanat időmennyisége.
Tizenöt Nimesha tesz ki egy Kashtát és harminc Kashta egy Kála.
Harminc Kála tesz ki egy Muhurtát és harminc Muhurta egy Nap.
Harminc Nap egy Hónap.
Tizenkét Hónap egy emberi Év.
Háromszázhatvan emberi Év egyenlő egy Isteni Évvel.
SzatyaYuga négyezer Isteni Év, TretaYuga háromezer Isteni Év, DvaparaYuga kétezer Isteni Év és KaliYuga ezer Isteni Év (
egy KaliYuga végén jár az emberiség jelenleg).
Egy Kalpában (ciklus) a négy Yuga mindegyike ezerszer jön egymás után.
Egy Kalpa megfelel Brahma egy napjának.
Ezer Kalpa az Brahma egy Éve és Brahma nyolcezer éve tesz ki Brahma egy Yugáját.
Ezer ilyen Yuga tesz ki egy Szavanát és Brahma háromezer Szavanáig él.
Vishnu minden egyes napján egy Brahma megszületik és meghal.
Shivának minden egyes napján egy Vishnu megszületik és meghal.
Shiva Nappal megteremti, Éjjel megsemmisíti az egész teremtést.
SzadaShiva pedig Örök.

 

OM Namá Siváy :-)