Mi az a Mátrix?

MÁTRIX = GÉPEK = ELME ami ISTEN nélkül Halott és Öntudatlanul működik... ...nem ÉL, csak Működik.

Friss topikok

Linkblog

Globális Felmelegedés

2011.01.26. 16:36 | Ajey | Szólj hozzá!

 

 

 Például OM Namá Siváy! :-)

Az esti Aarati után Srí Babaji beszélt az Ő összegyűlt híveinek a jövő időkről. Srí Babaji arra kért, hogy midannyiunknak legyen bátorsága és hogy mindannyian váljunk oroszlánná. "Tennünk kéne a dolgunkat nagy bátorsággal." Nyomatékosította a Karma Yóga fontosságát. "A Karma Yóga az, ami oroszlánokhoz hasonlókká tesz titeket, ami erőssé tesz titeket ebben az életben."


"Ne ábrándítsátok ki Babajit. Ne féljetek a haláltól; se a víz és a tűz viharától. Ez az élet maga víz és tűz. Ne próbáljátok megállítani, hanem inkább váljatok olyanokká, mint az oroszlánok."


Babaji tovább folytatta, mondva, hogy Neki nincsen szüksége sok emberre; Neki csak egy kevés emberre van szüksége, akik igazán bátrak. "Legyetek erősek a nagy forradalom idejében, ami jön. Senki sem tudja megállítani a tüzet, ami most a világba ér. A hatalmas pusztítás harangjai már szólnak. A háború olyan lesz, hogy azok az emberek, akik alszanak, 
azonnal meghalnak. Atomháború lesz. Emberek azonnal meg fognak halni a házaikban gáztól, atom és nukleáris sugárzásoktól."


OM Namá Siváy

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miazamatrix.blog.hu/api/trackback/id/tr912615725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.