Mi az a Mátrix?

MÁTRIX = GÉPEK = ELME ami ISTEN nélkül Halott és Öntudatlanul működik... ...nem ÉL, csak Működik.

Friss topikok

Linkblog

Na, Mi az A Mátrix? :-)

2010.09.12. 23:01 | Ajey | Szólj hozzá!

 Az egész Mátrix tudás-átadás azon a megértésen alapszik, hogy minden informatikus ért a MÁTRIX filozófiájához és a SZIMBÓLUM-okhoz. (In the "Beginning" there was the "Word"... Everything has a "Beginning" has an "End"...) OM NAMÁ SIVÁY

"Mi az A Mátrix?"

mátrix a matematikában számok téglalap alakú elrendezése (táblázata), pontosabban olyan absztrakt mennyiségek táblázata; általánosabban pedig gyűrűk (olyan struktúra, melynek elemeit összeadni ésszorozni lehet) elemeinek téglalap alakú táblázata.

...ez természetesen vicc, senki sem tudja, mi az a Mátrix - de végtelen megfogalmazása létezik. (God is One - His Forms are many...) OM NAMÁ SIVÁY

a matekoktatók így kezdik: O <- ez egy négyzet

OM <- ez egy hang
az Univerzum SUM TOTAL Hangja. (Pl. ha a gépeden található összes zenét egyszerre játszod le (akkor ahhoz először kell egy Atomerőmű)...) A ZAJ. Zajlik az élet. "Annak" a Hangja. Az Ő Hangja. In the Beginning..." there was Word. And the Word was with God. The Word was God. Azóta rendszeradmin. :) Hogyan lehet elérni? (nem lehet...) Mexólítani??

 

Természetesen ÉN nem tudom elmondani, mi az a Mátrix, dee... OM NAMÁ SIVÁY :-)

Hanem inkább azt akarom, hogy rendeződjünk közös GRID-be! és konvergáljunk a Megoldáshoz (ami 42) természetesen.

Tudjátok, mi a MÁGNES? Rendezett töltöttségű ACÉL (ábra). A sima acél (ábra). Az acél pedig (széntelenített) VAS (ábra).

A MÁGNES minden Atomjának figyelme Egy Közös Cél felé fordul: a Forrás felé. Ezért VONZÓ. (A sima rendezetlen, fegyelmetlen -> TUDATLAN. (De az Eredete Nemes).

A Vas meg még koszos is, NAGY AZ ELLENÁLLÁSA. Viszont kellő Hő és/vagy Nyomás alatt ACÉLLÁ válik.  Jelenleg a Hinduk szerint VAS-kor van.

A MÁGNES mit csinál az ACÉLLAL?
- Mágnessé változtatja (ÁTMENETILEG)

Hogyan lehet állandó MÁGNEST CSINÁLNI?
- Munkával (Mágnessel dörzsölünk Acélt).

 

Tudjátok, mi a GERINCOSZLOP?
-Mágnes.
-(Vagy csak acél, vagy Vas)
Le- és felszálló idegáramlatok összessége (ami legfelül agyban, legalul farokban végződik).

Általában ezek az áramlatok összevisszák, ergo rendezetlen gondolatokat eredményeznek, TUDATLANSÁGHOZ, káoszhoz vezetnek. Ami GÁZ! (Gáz = görög "Kaos" szóból...)

Soha nem talál ki a Mátrix fogságából, mint a lámpa körül kopogó élőlények. (Sem jutnak a fénybe).

 

De vannak Neók (meg Noék), akiknek kíváncsi a természetük (vagy már eleve jó... :-) saját maguktól örökölten, ezért az Univerzális Felhajtóerő / Spiritual Gravity jobban hat rájuk!

Ezek az emberek gyakran tudományos/kutató/feltaláló vagy művészemberek (hekkerek, vagy programozók, mint Neó).

De nem igazán elégednek meg az ezek által nyújtott részeredményekkel, Ők a Végeredményre Vágynak. Ami 42. Ők a Kiválasztottak.

Speciális küldetéssel, de senki sem tudja, mi az (még Ők sem). Ami biztos -> Totális felfordulást csinálnak. Felfelé fordulást. Mint Buddha. Vagy Jézus.

BEMÁGNESEZIK AZ EMBERISÉGET


OM Namá Siváy
Bhole Baba ki Jay!

A bejegyzés trackback címe:

https://miazamatrix.blog.hu/api/trackback/id/tr812291736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.